Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 7b5638
Sport

Waterpolodames nemen afscheid

Sint-Oedenrode - Afgelopen zaterdag stond in het teken van het afscheid nemen van een het thuispubliek van Argo door een generatie waterpolosters van Argo.
Met nog 1 uitwedstrijd te gaan volgende week, was het voor Anita vd Heijden al definitief de laatste wedstrijd. Voor Anja van Wanrooij (coach), Josine Raaijmakers, Gabri van Boxmeer, Paula Smith, Renske vd Burgt, Yvonne vd Vorstenbosch en Liesbeth vd Korst staat volgende week nog de strijd in Helmond tegen Lutra op het rooster. De meeste speelsters hebben dan rond de 35 waterpolojaren achter de rug en gaan derhalve met waterpolopensioen.

De jongere speelsters in het team maakten gebruik van de gelegenheid om de routiniers van harte te bedanken, de symbolische Geranium mocht natuurlijk niet ontbreken. Dat er een keer ruimte gemaakt wordt voor de jeugd is prima, maar dat de kwaliteiten en ervaring van de senioren nog steeds doorslaggevend kan zijn in de wedstrijden is wederom gebleken. De Treffers uit Rosmalen hadden de punten nog hard nodig om degradatie te voorkomen. Argo heeft niets meer te verliezen, maar wil nog wel even alle wedstrijden winnen als afsluiting en dat lukt ze aardig. In de uitwedstrijd hielden beide teams elkaar in evenwicht (8-8), en ook in deze wedstrijd ging het weer gelijk op.
Met een 4-4 tussenstand werd het laatste partje aangevangen. De Argo dames wisten nog een keer goed aan te zetten, waarbij het uiteindelijk 7-5 werd. Het was niet de beste wedstrijd van Argo, maar inzet, wilskracht en de spanning van de wedstrijd maakte in ieder geval veel goed voor het trouw aanwezige publiek. Voor Tamara Vervoort was dit ook haar laatste thuiswedstijd, ze had zichzelf met 3 doelpunten een mooi afscheidscadeau gegeven. Overige doelpunten werden gemaakt door Josine Raaijmakers (2x) en Liesbeth vd Korst (2x).

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!