Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: bf7825
Sport

Boskant op bezoek bij Avesteyn

Helaas weer een voetballoos weekend voor een groot aantal teams van Boskant. Gelukkig, zoals het er nu naar uitziet, gaat het de komende dagen veranderen, zodat we aanstaande zaterdag en zondag weer aan de bak kunnen. Boskant 1 gaat op bezoek bij Avesteyn, een tegenstander die ze dit seizoen nog niet ontmoet hebben.

De thuiswedstrijd op 20 januari kon vanwege het weer niet doorgaan en is door de KNVB ingepland op zondag 5 mei. Dus dan eerst de uitwedstrijd maar! Een pittige tegenstander, dat is zeker. Avesteyn staat 2e op de ranglijst, met 38 punten uit 15 wedstrijden. Koploper is Nijnsel, met 42 punten uit 18 wedstrijden. Boskant bezet de 5e plaats met 23 punten uit 16 wedstrijden en lijkt in een onderlinge strijd met SCMH en SDDL gewikkeld om de plaatsen 5, 6 en 7. Tegen een op papier sterkere tegenstander speelt Boskant in het algemeen wel haar betere wedstrijden, dus de 19 km naar Dinther zullen komende zondag met veel vertrouwen worden afgelegd!
De teams die afgelopen zondag wel actief waren, wisten beide hun wedstrijd te winnen. Boskant 35+1 versloeg tegenstander Ollandia 35+1 nipt met 2-3, behoudt daarmee haar ongeslagen status (39 punten uit 13 wedstrijden) en kan de feestcommissie alvast gerust aan het werk zetten. Boskant 2 is ook koploper in haar klasse en wist de uitwedstrijd tegen Nulandia 3 met 0-2 te winnen. Door die winst blijft de voorsprong op nummer 2, met nog 1 wedstrijd achterstand, liefst 7 punten. Ook best riant, maar er zullen toch nog enkele wedstrijden gewonnen moeten worden om de hoofdprijs binnen te kunnen slepen!


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!