Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: cd17de
Foto:
Meierijstad

Theaterfestival Windkracht '19 boordevol talent

Meierijstad - De theatertalenten van Phoenix Cultuur zijn er bijna klaar voor. Na maanden van oefenen en repeteren, staan ze van 5 tot en met 13 april op de bühne tijdens het jaarlijkse Theaterfestival Windkracht op CHV Noordkade in Veghel. Het publiek, jong en oud, geniet van diverse voorstellingen met zang, dans, spanning en humor. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Negen verhalen, 21 voorstellingen, 98 spelers en 11 jazzkids. Theaterfestival Windkracht '19 belooft weer een hele bijzondere, eigenzinnige editie te worden, boordevol talent. Het programma bevat verschillende voorstellingen voor alle leeftijden, met spannende avonturen en hier en daar een knipoog naar bekende filmpersonages. Dit jaar spelen de musical- en theatergroepen van Phoenix Cultuur de stukken: Het Behouden Huysch, De Rozenoorlog, Popcorn, Under Cover (mét muzikale ondersteuning van liveband Jazzkids o.l.v. Jo Hennen), Surprise Me, Minoes, Eénoog Willy en de Paraplu. Ook de talenten van Circus Caps o.l.v. René Hildesheim doen dit jaar weer mee, met hun voorstelling 'Paprika, Paprika, Prei en Koolrabi'.
Theaterfestival Windkracht is een kleinschalig en jaarlijks terugkerend festival met bijzondere producties. De stukken zijn geschreven door theatermakers en docenten van de theaterafdeling van Phoenix Cultuur, met behulp van enkele gastschrijvers. Theatertalenten krijgen tijdens het festival een podium om hun talent te laten zien aan het grotere publiek. Ook bij de voorbereidingen mogen ze meedenken en werken aan het stuk.

Kaartjes kosten € 3,- voor kinderen tot 16 jaar en € 5,- voor jongeren en volwassenen vanaf 16 jaar. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de receptie op CHV Noordkade en voorafgaand aan de voorstelling bij de kassa. Reserveren kan via reserveren@phoenixcultuur.nl of per tel. 0413-782010.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!