Afbeelding

Drie dagen 'de natuur in beeld'

Algemeen

Sint-Oedenrode - Foto's maken is een leuke hobby, maar foto's laten zien aan andere mensen is ook leuk. Binnenkort staat dat te gebeuren. In het weekend van 25, 26 en 27 januari 2019 zal door Fotogroep "De Vriendschap" in de Loop'r te Olland een fotoexpositie worden gehouden.

Het thema van de foto expositie is "de natuur in beeld". Wat betekent dat op de circa zeventig foto's die er hangen, op verschillende manieren onderwerpen uit de natuur zijn afgebeeld. Bijvoorbeeld opnamen van een landschap, (macro) opnamen van vogels, vlinders en/of andere dieren. Foto's die hier in de buurt gemaakt zijn, maar ook foto's uit verre landen.
Op vrijdag 25 januari is de expositie te bezoeken van 19.00 tot 22.00 uur; op zaterdag 26 januari van 11.00 – 18.00 uur en op zondag 27 januari van 11.00 tot 17.00 uur.
Er is meer te zien! Tijdens de expositie wordt namelijk ook nog een slideshow gepresenteerd waarbij natuurfoto's (met ondersteunende muziek) worden getoond die door leden gemaakt zijn. Op een tweede scherm in de bar draait een PowerPoint presentatie waarop o.a. foto's van de expositie 2018 worden getoond.
Om de expositie voor de jeugd aantrekkelijker te maken, organiseren ze voor hen een fotozoektocht waarmee een leuk prijsje te winnen is. Daarnaast maakt u voor slechts één euro per lot kans op het winnen van de foto die u het meest aanspreekt. U mag meerdere loten kopen. Op zondag 17.00 uur zullen drie loten worden getrokken.
Ontmoetingscentrum De Loop'r is een uitstekende plek voor een expositie als deze. Bovendien blijkt het ook een goede gastheer/dame (wat u maar wilt). In de ruime bar kunt u onder het genot van een hapje en een drankje gezellig napraten over de expositie. En …. U mag voor deze keer ook betalen met cash geld (standaard wordt er met munten gewerkt). Het bezoeken van de expositie is gratis!