Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 725efa
Foto: Jan Roche
Sport

Ollandia gaat voor periodetitel

Olland - Na een korte winterstop hervat Ollandia zondag 20/1 de competitie. Ze spelen dan de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft en dit is ook meteen de laatste wedstrijd in de strijd om de eerste periodetitel.

Ollandia speelt deze wedstrijd thuis tegen SVSOS uit Biest-Houtakker. Deze tegenstander heeft nog maar acht wedstrijden gespeeld en kan dus nog een flinke stijging op de standenlijst maken. Ollandia begint aan deze wedstrijd met een voorsprong van twee punten op concurrent Riel en zal er zondagmiddag alles moeten doen om deze voorsprong vast te houden. Bij een goed resultaat halen ze meteen ook de  periodetitel binnen en belonen ze zichzelf voor een goede eerste competitiehelft, waarin het met maar twee gelijke spelen en negen overwinningen nog steeds ongeslagen is.
Ook Ollandia 35+ hervat zondag de competitie, waarvoor zij bij de Hapse Boys moeten aantreden voor een inhaalwedstrijd. Er staan in de Ollandia kantine nog meer activiteiten op het programma, want donderdag 17/1 staat er voor Ollandia 3 het teamkampioenschap darten op het programma, op 24/1 gevolgd door Ollandia 35+ en daar tussenin op zaterdag 19/2 een FIFA toernooi voor de jeugd tot 16 jaar, aanvang 14.00 uur, en vanaf 16 jaar vanaf 18.00 uur. Voor verdere informatie hierover kijk op www.ollandia.nl.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!