Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 6872a1
Foto: Jos van Nunen
Kunst en Cultuur

Geef jij de optocht kleur?

Sint-Oedenrode - Straks, tijdens het Carnavalsfeest in Papgat, lopen alle Papbuiken massaal uit om onze trots, de prachtige optocht, te bewonderen. De hele winter is door clubs en individuele mensen bedacht, gebouwd en uitgevoerd. De optocht is een uiting van het cultureel erfgoed dat Carnaval heet en dat voor iedereen toegankelijk is, ook al neem je niet actief deel aan het feest. Het verbindt de mensen en is de uitgelezen kans zaken op de hak te nemen of je lekker creatief uit te leven en echt onderdeel te zijn van Carnaval.

Deelname aan de optocht is voor iedereen mogelijk, mits je woonachtig bent in Papgat (inclusief de kerkdorpen Olland, Nijnsel en Boskant)
-Dus, ben jij die creatieve eenling met een ludiek idee?
-Of wil je met je vrienden of familie een groep vormen ?
-Of ga je helemaal uit de dak en bouw je een wagen?
-Inschrijven kan en vers bloed is meer dan welkom!

Zelfs als je mee wilt doen, maar geen idee hebt kun je je melden, er staan altijd mensen klaar om je te helpen.
Natuurlijk dragen we onze vaste deelnemers met gepaste trots op handen, vandaar ook aan hen de uitnodiging zich weer in te schrijven en er met ons een prachtige tocht van te maken.
Er is, niet te vergeten, een leuke prijzenpot te verdelen. Een deskundige jury beoordeelt samen met het publiek alle deelnemers en de prijsuitreiking vindt, aansluitend aan de optocht, plaats in de jeugdtent op de Markt.

Dus, maak je klaar en schrijf je in!
Dit kan vanaf 19 januari 2019 tot uiterlijk 22 februari 2019. Je inschrijfformulier kun je downloaden op www.papgat.com. Kom de optocht kleuren!


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!