Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: a47c30
Foto:
Sport

Zesde speeldag Wintercompetitie 2018-2019

Sint-Oedenrode - Op vrijdag 11 januari speelde Kienehoef 3 gemengd dubbel tegen Dommelen. Theo van Gils en Kees de Jong speelden de eerste wedstrijd. Deze werd gewonnen met 6-2 en 7-6.

Omdat de vrijdag avond zeer druk bezet is, er speelden maar liefst 9 teams een thuiswedstrijd, mochten de dames hun partij spelen nadat de eerste baan vrij kwam. De 1e set ging bij naar de tegenstander met 6-1. Daarna kwamen Marion van de Riet en Marion Onland knap terug. De tweede set werd gewonnen met 6-1 en daarna moest de beslissing vallen in de super tiebreak die helaas met 10-5 werd verloren. Tussenstand 1-1.
Na de pauze begonnen de gemengd dubbel wedstrijden. Marion van de Riet en Theo van Gils maakten er een spannende partij van, 4-6, 6-0 en deze werd ook met een super tiebreak beslist in het voordeel van de Kienehoef 10-5.
Herman Onland en Marion Onland wonnen hun partij met 6-2 en 6-4 waardoor de eindstand 3-1 werd in het voordeel van de Kienehoef. Als men volgende week ook een winst binnen sleept, kan Kienehoef 3 zelf nog kampioen worden! Op naar volgende week!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!