KV Rooi begint jaar met verlies

Sint-Oedenrode - De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar werd gespeeld tegen Melderslo. Een bekende tegenstander voor KV Rooi waar ze aan gewaagd zijn.

De eerste helft van de wedstrijd ging gelijk op. De verdienste van KV Rooi was de goede verdediging maar in de aanval werden veel te weinig doelpunten gemaakt. Hierdoor kon er niet uitgelopen worden en werd er met een gelijke stand gerust.
De tweede helft begon beter voor KV Rooi. Zo waren de eerste twee doelpunten voor Rooi waardoor er uitgelopen werd naar 7-5. Hierna werd het minder, de felheid was er niet terwijl Melderslo steeds beter ging spelen en erover heen kon. Er werd nog maar twee keer gescoord door KV Rooi waardoor het niet meer moeilijk werd gemaakt voor Melderslo. Zij hebben dan ook terecht gewonnen met een 9-11 eindstand.
Volgende week neemt KV Rooi het op tegen de underdog Altior. Zij staan op dit moment onderaan maar zijn altijd een geduchte tegenstander voor KV Rooi geweest. Deze wedstrijd wordt gespeeld in sporthal De Zaert in Heeswijk-Dinther om 17:15u. Publiek is van harte welkom!