Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 00b5b1
Foto:
MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Prinsenzittingen 2019 in de spotlights

Papgat - Net als vorig jaar vindt de commissie Prinsenzittingen dat de artiesten zelf hun woordje mogen doen. Zij kunnen het zelf beter uitleggen als geen ander.

Het woord is aan zangduo CENS, Saskia van den Broek en Carine Staals. Twee dames uit Sint-Oedenrode die al jaren samen zingen en… ook nog eens zussen zijn! "Vanaf 2011 zijn we actief bezig als duo. We repeteren wekelijks om ons repertoire flink uit te breiden. We worden dan ook regelmatig gevraagd op feesten en recepties alsmede door grote orkesten om een muzikale bijdrage te leveren bij speciale gelegenheden. Samen zingen doen we dan ook het allerliefste! Ons repertoire is zeer uitgebreid. Wij zingen zowel Engelstalige nummers als hits van Nederlandse bodem. Zowel hedendaagse liedjes en nummers uit de "oude doos" worden door ons niet geschuwd. We vinden het super leuk dat wij gevraagd zijn om een muzikale bijdrage te leveren aan de Prinsenzittingen in Sint-Oedenrode (Papgat", vertellen de dames. Gezellige avonden gecombineerd met mooie optredens van lokale artiesten, wat wil een mens nog meer?! Volgens hen een cultureel erfgoed dat nooit verloren mag gaan! Zingen en met elkaar genieten is hun uitgangspunt! Geniet u met ze mee?! Graag zien zij u op 1,2, 8 of 9 februari in de Beurs!

P.s. Huis tonprater Rien van Genugten stond het afgelopen weekend in de finale van de Brabantse kampioenschappen tonpraten in Valkenswaard met zijn nieuwe buut als "Unne dakloze". Rien is tussen alle toppers tweede geworden! Bij deze feliciteert de commissie Prinsenzittingen Rien met zijn behaalde tweede plaats. Wilt u Rien bewonderen met zijn nieuwe buut? Zorg dan dat je een kaartje kunt bemachtigen.

Heeft u nog niets gepland en geen kaartjes voor 1, 2, 8 of 9 februari ? Pak uw kans om een schitterende avond mee te maken vol dans, zang, cabaret, klets, ton praten ect. Bent u benieuwd wat de Prinsenzittingen u allemaal te bieden heeft? Dan kunt u kaarten voor de Prinsenzittingen online bestellen via http://webshoppapgat.nl en kosten € 12,50 per stuk. Ook bij zalencentrum De Beurs zijn (beperkt) kaarten te koop.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!