Odisco pakt een punt

Algemeen

Olland - Ondanks dat Odisco nog steeds kampt met afwezigen door de nodige blessures, gingen de dames vol goede moed naar Diessen om te spelen tegen DSV. Odisco wist dat het goed moest spelen vandaag om punten mee naar huis te kunnen nemen.

Beide ploegen begonnen wat slordig aan de wedstrijd en wisten de korf moeilijk te vinden. Na 12 minuten stond het 3-3. Hierna kon DSV voor het eerst een gat van 2 maken. Door te blijven werken en regelmatig goed spel, wist Odisco toch een aantal seconden voor rust de voorsprong te pakken. Ruststand 6-7.
In de rust werd de dames verteld meer te durven spelen op de buitenhand, om zo de tegenstander fouten te laten maken. Bij een wissel van aanval naar verdediging, of bij balverlies moest er sneller geschakeld worden.
Na rust liet Odisco veel kansen liggen en kwam maar niet tot scoren. Na 12 minuten maakte DSV de gelijkmaker en nam de leiding over. Hierna kon Odisco niet meer op voorsprong komen, maar bleef wel bij DSV in de buurt. Odisco kwam 5 minuten voor tijd terug van een 11-9 achterstand, naar 11-11. DSV maakte in de laatste minuut 12-11, maar in de laatste seconden van de wedstrijd gooide Odisco de gelijkmaker binnen en behaalde daarmee een zwaarbevochten punt.
Het leveren van veel strijd en de moed niet te laten zakken, zorgden ervoor dat Odisco niet met lege handen naar huis hoefde. Zondag speelt Odisco thuis tegen Klick'15 om 11:15 in sporthal de Streepen.