Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 88166e
Foto: Jan Roche
Sport

Ollandia op bezoek bij Essche Boys

Olland - Voor Ollandia staat a.s. zondag de laatste competitieronde van 2018 op het programma. Ollandia moet hiervoor om 14.00 uur op het aan de Witvenseweg 2 gelegen sportpark in Esch aantreden tegen de Essche Boys. 

Deze tegenstander is, na een jarenlang verblijf in de vierde klasse (en zelfs nog een jaartje derde klasse) gedegradeerd naar de vijfde klasse. Met nog de 2-1 uitwinst op het sterke Gloria UC in het voorbij weekend in gedachte, zal Essche Boys met enig vertrouwen zondagmiddag aan de aftrap verschijnen. Ollandia kan zondag rekenen op een zeer gemotiveerde tegenstander en zal deze ook weer voetballend met veel strijdlust tegemoet moeten treden. Een overwinning voor Ollandia zou een mooie afsluiting zijn van 2018 en kan daarmee dan met een goed gevoel de winterstop in gaan. Deze eindigt dan al weer op 20 januari met de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft thuis tegen SVSOS. Ollandia kan zondag de steun van de supporters weer goed gebruiken en ze hopen dan ook dat ze in grote getale in Esch aanwezig zijn. Voor enkele andere teams staan er zondag inhaalwedstrijden op het programma, waarbij de Ollandia Vrouwen zondagmorgen de steun van supporters kunnen gebruiken om in de thuiswedstrijd tegen Real Lunet hun kopppositie te handhaven. Ook zaterdag staan er nog enkele wedstrijden op het programma, waarbij Ollandia Jo11-1 in Aarle-Rixtel bekert tegen ASV'33. 

Rikken bij Ollandia.
Op donderdag 20 december om 20.45 uur kunnen alle liefhebbers weer terecht in de kantine op sportpark Ekkerzicht in Olland voor een gezellig avondje rikken, waarbij weer mooie vleespakketten zijn te winnen.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!