DCIM\100MEDIA\DJI_0016.JPG
DCIM\100MEDIA\DJI_0016.JPG Foto: Henri van Hoorn

Scheidsrechter ziek, Rhode gestaakt

Sint-Oedenrode - De wedstrijd Rhode - Woezik is na 45 minuten gestaakt.  De scheidsrechter begon al niet fit aan de wedstrijd, en na de eerste helft kon hij niet meer verder.

Er was nog niet gescoord. De eerste helft was ook niet erg opwindend. Het leek er wel op dat bij beide ploegen de wens om niet te verliezen belangrijker vonden dan de wens om te winnen. Woezik was aanvankelijk wel wat beter. Tweemaal ging er een voorzet voorlangs, maar die werden door niemand beroerd, verder was er nog een gevaarlijk schot dat goed werd gestopt. De eerste grote kans voor Rhode was voor Kyron Brus. Daarna waren er drie goede kansen uit drie vrije trappen, uit de eerste werd de bal net naast gekopt, de tweede werd gestopt en de derde werd over gekopt. De thee werd zodoende met een 0-0 stand opgezocht en toen bleek al snel dat de scheidsrechter niet verder kon en de wedstrijd moest staken.
Na a.s. zondag is het winterstop. Rhode 1 begint op 20 januari al weer met de laatste wedstrijd uit de eerste competitiehelft, Oirschot Vooruit is dan de tegenstander. De competitie voor de overige teams wordt in het weekend van 9 februari hervat. Voor sommige teams zijn er nog wel inhaalwedstrijden op 27 januari en 3 februari.
Rhode gaat zondag op bezoek bij koploper Juliana, de wedstrijd begint al om 14:00u. Juliana is een van de grote favorieten voor de titel, vorige week won het met 3-0 van de andere favoriet TOP. Zondag liet het verrassend 2 punten liggen bij FC Tilburg. Het zou mooi zijn als Rhode Juliana zondag ook kan verrassen.