Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Eerste wintercompetitiedag weer een feit

Algemeen

Sint-Oedenrode - Afgelopen week is de wintercompetitie tennis weer van start gegaan. Met een zonnestraaltje hier en daar beloofde het een mooie eerste dag te worden.

Vol goede moed begonnen de dames van Kienehoef 2 aan hun uitwedstrijd tegen Maliskamp 1.
Na het invullen van de opstelling beloofde dit een pittige eerste competitiedag te worden voor de dames van De Kienehoef. Met speelsterktes die tot drie punten scheelde, lieten de dames zich niet gek maken en begonnen vol goede moed aan de wedstrijden.
Aan Anne en Marleen de eer om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten. Met mooie rally's en knappe winners werd de eerste set helaas nipt verloren met 6-4. De tweede set ging iets sneller en ging met 2-6 aan de dames voorbij. Een prima wedstrijd getennist, maar helaas net een maatje te groot! Tegelijkertijd streden Iris en Ilse op de andere baan voor een overwinning. Helaas werd ook deze wedstrijd verloren.
Na een korte pauze werd de tweede ronde gespeeld, waarbij Anne en Iris een knappe wedstrijd speelde én er in de super tiebreak werd gewonnen! Wat een prestatie van de dames van TV de Kienehoef! Stand 1-3. Ook Ilse en Marleen weerden zich kranig, maar verloren helaas de super tiebreak met 7-10. Einduitslag 1-3. Op naar volgende week, waar de dames gaan strijden tegen Munsel 1.