Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 6d5bab
Foto:
Sport

Inge Heesakkers wint met monsterscore

Dit weekend werd in Geldrop een selectiewedstrijd dressuur voor kring Eindhoven de Kempen verreden. In de klasse B stelde Inge Heesakkers haar paard Hudson aan de jury voor. De jury was zeer content met de verrichtingen van deze combinatie en beloonde de proef met een percentage van 73.5%. Goed voor een eerste prijs.

Voor de kleinste ponyliefhebbers was dit weekend in manege de Pijnhorst een SoSo bixie event. Merel, Vlinder en Sanne (foto) namen deel met hun pony`s. Na een heel leuke dag te hebben gehad gingen ze naar huis met een tas vol prijzen. Op vrijdag hadden alle leden van de ponyclub deelgenomen aan een workshop ponypsychologie. Het was een leerzame avond die iets te lang had geduurd.
Voor de paarden was er in Schijndel een springwedstrijd. Linda van Gastel startte haar paard
Coco Flanel in de klasse B en bleef zowel de eerste als de barrage ronde foutloos. De 73,5 stijlpunten in de barrage waren goed voor een achtste prijs. Noortje Gevers startte het paard Holly in de klasse M en eindigde met een mooie tweede prijs. In deze rubriek startte Suzan het paard Herbie. Deze combinatie eindigde met een derde prijs. Suzan van Gastel statte haar paard Humpry in de klasse L en behaalden de dertiende prijs.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!