Logo mooirooi.nl
Een repetitie van popkoor Novelty   | Fotonummer: 623853
Een repetitie van popkoor Novelty
Kunst en Cultuur

Nieuwe dirigent popkoor Novelty

Sint-Oedenrode - Na een intensieve samenwerking van tien jaar heeft Popkoor Novelty afscheid genomen van dirigent Peter van Beijnum.

Peter heeft het koor met veel enthousiasme begeleid en samen zijn er veel muzikale hoogtepunten beleefd. Tijdens de laatste repetitie voor de zomervakantie werden mooie herinneringen opgehaald met een lach en een traan en is Peter benoemd tot erelid van het koor zodat zijn verbinding met Novelty altijd zal blijven bestaan.
Zoals dat vaker gaat is afscheid nemen niet leuk, maar biedt het wel kansen om nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe koersen te gaan varen. Na de zomer is Popkoor Novelty dan ook gestart met een nieuwe dirigent: Philippe Reuser.
Philippe is geen onbekende in de muziekwereld: hij heeft piano, directie en tuba gestudeerd en is daarnaast opgeleid tot docent muziek en CKV. Bijna tien jaar speelde hij bij het orkest van de Koninklijke Nederlandse Marechaussee. Verder heeft Philippe veel projecten gedirigeerd en is hij een veelgevraagd jurylid, zowel in de koor- als in de harmonie/fanfare-wereld. Sedert tien jaar is Philippe werkzaam in het onderwijs, waarbij hij nu afdelingsdirecteur HAVO/VWO onderbouw is bij het Udens college. De muziek bleef echter kriebelen en het koor is erg blij dat hij deze passie nu weer wil oppakken als nieuwe dirigent van Novelty. Philippe en Novelty gaan samen meteen goed aan de slag: op zondag 7 oktober 2018 is het namelijk weer tijd voor Rooi Vol Koren! Onder leiding van Philippe is Novelty dan drie keer te zien en te horen op het hoofdpodium op De Markt.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!