Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: aae202
Foto:
Bedrijfsnieuws

Jumbo opent 10 oktober nieuwe winkel in Rooi

Sint-Oedenrode - Jumbo opent op woensdag 10 oktober in Sint-Oedenrode de deuren van een tot Jumbo omgebouwde EMTÉ winkel: een bijzondere mijlpaal voor de winkel aan de Hertog Hendrikstraat 1. Jumbo neemt de favoriete producten van EMTÉ klanten over en daarmee wordt het grootste assortiment van Jumbo in Sint-Oedenrode straks nog uitgebreider. Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt inwoners van Sint-Oedenrode en omgeving om 9.00 uur tijdens een feestelijke opening.

De winkel aan Hertog Hendrikstraat 1 sluit zaterdag 22 september tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 10 oktober verder te gaan als Jumbo winkel. In de tussentijd kunnen klanten van 25 september  t/m 6 oktober terecht bij een tijdelijk Pick Up Point vlakbij de winkel. Klanten bestellen hun boodschappen eenvoudig op Jumbo.com en kunnen de bestelling vervolgens ophalen bij hun vertrouwde locatie. Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen en alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 14 oktober). Filiaalmanager Robbert van Corven is trots op de vernieuwde winkel: "Onze supermarkt heeft de afgelopen maanden een volledige metamorfose ondergaan op basis van de Jumbo formule en telt nu bijna 1.200m² winkelplezier. Ik wil iedereen van harte uitnodigen om op woensdag 10 oktober een kijkje te nemen in onze mooie Jumbo winkel. Samen met mijn team kijk ik ernaar uit om klanten te verwelkomen in deze sfeervolle en overzichtelijke winkel."

Gevarieerd assortiment en versbereide producten
Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Ook hebben zij volop keuze uit allerlei culinaire en versbereide extra's. Zo kunnen klanten genieten van verse pizza's om thuis af te bakken. Bovendien kunnen ze hun hart ophalen bij het versplein, waar zij keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba's en wilde zalm. Populaire producten die uit het EMTÉ assortiment worden overgenomen, zijn onder andere de geliefde gehaktballen en chocoladebollen.

Nieuw: Jumbo Pick Up Point
Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt: dat kan bij het Pick Up Point van Jumbo. Klanten die via de website Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet hun boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij de speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin.

Altijd een stapje verder
Frits van Eerd, CEO van Jumbo, over de opening van de verbouwde EMTÉ winkel: "We zijn trots dat we de komende tijd een groot aantal nieuwe Jumbo winkels aan ons netwerk kunnen toevoegen. Ook van alle nieuwe klanten die we hier mogen begroeten, gaan we échte fans maken. Dat doen we niet alleen door hen te laten profiteren van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. We gaan ze ook verrassen met onze nieuwste inzichten op het gebied van foodbeleving en klantgerichtheid. Samen met alle enthousiaste medewerkers kijk ik enorm uit naar deze volgende stap in de ontwikkeling van Jumbo."

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!