Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 4d1713
Foto:
MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Tip van de Prins (3): Repeterend

Papgat - Wat heb ik mijn ogen goed de kost gegeven tijdens het fantastische evenement Samenloop voor Hoop van vorige week. Als er ergens een plek is waar de neije Prins van Papgat en zijn adjudant gespot zouden moeten kunnen worden is het natuurlijk bij zo'n groots evenement waar heel Papgat voor uitgelopen is. Diverse mensen die niet alleen het KWF maar ook de carnaval een warm hart toedragen heb ik voorbij zien komen. Maar, liep de Neije daar ook tussen? De derde tip doet daar in ieder geval geen boekje over open.

Tip 3: Ze heure elke'n dag utzelfde
Elke dag hetzelfde? Dat klinkt een beetje saai. Ze zullen deze keer toch geen duo hebben uitgezocht dat niet van verandering of spontane verrassingen houdt. Waarschijnlijk moeten ze gewoon iedere dag vroeg op en horen ze 's morgens allebei hetzelfde geluid van de wekker. Elke dag, dus ook in het weekend zou op een boer kunnen wijzen die ook in het weekend klaar moet staan voor zijn veestapel. De Neije en zijn adjudant zouden ook dezelfde ringtoon op hun telefoon kunnen hebben en met regelmaat worden gebeld voor hun werk of door hun vrouw. Als ze van die vrouw dan maar niet elke dag te horen krijgen, dat ze weer te laat thuis zijn en dat het weer hetzelfde liedje is. Misschien is het gewoon wel letterlijk elke dag hetzelfde liedje dat ze horen en luisteren ze allebei graag naar Radio 100% NL. Aanhangers van het Hollandse lied, dan kunnen ze de muziek van de carnavalskapellen ook wel waarderen. Of repeteren ze zelf elke dag hetzelfde liedje op hun trompetje of saxofoon. Als ze elke dag hetzelfde horen wonen de Neije en zijn adjudant wellicht dicht bij elkaar in de buurt en horen ze daarom dezelfde geluiden. De voorbijrazende auto's op de A50 of de overkomende vliegtuigen in Nijnsel.
De specifiek gemarkeerde letter bij deze tip vormt samen met de letters van de andere tips een extra aanwijzing. Nog meer aanwijzingen worden bekend gemaakt via de facebookpagina "Tips van Papgat 2.0". Als u die pagina liked, ziet u als eerste waar en wanneer de nieuwe tips te vinden zijn.

Al een idee wie de neije prins en adjudant gaan worden? Geef dan hun namen door aan de voorzitters van de prinskeuzecommissie Frank van den Brand en Elise Strijbos via pkvoorzitterpapgat@gmail.com of in de brievenbus van Laan ten Bogaerde 30.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!