Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 5825fb
Foto: Jelle vd Brand
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start

Sint-Oedenrode - Samen bereik je meer dan alleen. Zo hebben we een aandeel in elkaar. Rabobank Hart van De Meierij geeft om die reden een deel van haar winst terug aan de lokale samenleving. Dit doen ze onder andere met de Rabobank Clubkas Campagne. Dit jaar zit er een totaalbedrag van € 200.000,- in de pot.

Deelname
Van donderdag 13 september tot en met donderdag 25 oktober kun je jouw club inschrijven. Dit doe je via de site: clubkascampagne.nl/hvdm/inschrijven. Op deze site tref je tevens de voorwaarden voor deelname aan. Schrijf je club snel in en ontvang een financieel steuntje in de rug.

Elke stem telt
Onze 20.000 leden mogen stemmen en bepalen zo hoe wij het bedrag verdelen over de deelnemende clubs. Hiervoor ontvangen de leden een unieke stemcode waarmee ze tussen 15 en 30 november hun stem kunnen uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen een club krijgt, des te hoger de donatie wordt. De winnaar van de vorige editie, Hospice Dommelrode, ontving met 875 stemmen een donatiebedrag van maar liefst € 4.165!

De uitslag
Op 10 december wordt de uitslag bekend gemaakt. Deze is terug te lezen op rabobank.nl/hvdm.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!