Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: dbf962
Evenementen / Sint-Oedenrode

Oktoberfissa: dat mag je niet missen!

Lederhosen en dirndl jurkjes. Haal ze maar vast uit de kast. Hang een koeienbel om je nek als je wilt en bel je oude leraar Duits voor een spoedcursusje. Het zal nodig zijn, want van 28 tot en met 30 september barst namelijk voor de vierde keer Oktoberfissa los.

Het is het eeuwenoude Duitse bierfestijn in een nieuwe 'hose'. De vaste fans weten de weg naar het evenemententerrein bij de Neul inmiddels moeiteloos te vinden en ieder jaar nemen ze nieuwe kumpels mee om een feestje te bouwen. Van vrijdag - tot en met zondagavond zal alles worden gegeven om de bezoekers te laten genieten van deze Duitse traditie. Dat gaat natuurlijk gepaard met vele liters vertierbier en meters worst. Gezellige meezingers, aloude (bekende) artiesten op het podium en natuurlijk weer de altijd legendarische Biercantus. Een garantie voor unieke gezelligheid met de meest bizarre opdrachten voor de eventuele valsspelers. Als het animo weer net zo groot is als voorgaande jaren, wordt het weer een leuk feestje op het Dommelpark.
Voor de duidelijkheid. Dit is het uitmuntende programma. Pik je favoriet! Vrijdag: DJ Daani, Dj Maus (20:00 - 01:00). Zaterdag: DJ Jeroen, Tim Schalkx (20:00 - 01:00). Zondag: Dj Erjan Motion Biercantus (13:00 - 00:00). Kaarten zijn nu te koop bij café 't Stroatje, Amigos en Amigas, Switch Fashion en De Kroeg. Viel Spass!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Moet Rooi een nieuw zwembad krijgen?Reageren!