Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Waterpolodames komen tekort

Algemeen

Sint-Oedenrode - De waterpolodames hebben het afgelopen weekend geen punten gescoord tegen PSV, de nummer drie van de competitie.
Vooraf was er al rekening gehouden met het feit dat het een lastige wedstrijd zou worden door afwezigheid van Lotte van Schijndel en Josine Raaijmakers. Daarnaast waren een aantal speelster niet geheel fit en dus was het roeien met de riemen die je dan hebt. Dat ging toch nog wonderbaarlijk goed, mede dankzij twee goede scheidsrechters die zo strak floten waardoor het geen fysieke partij werd. Het verschil was alleen in het eerste part goed zichtbaar, PSV wist al direct met 1-5 voor te komen. Daarmee was de wedstrijd al beslist, maar dit bood direct ook ruimte voor Argo om vrij uit te spelen. Dit ging prima en Argo wist het verschil uiteindelijk terug te brengen tot 7-9 bij aanvang van de vierde periode. Daarna wist PSV zich te herstellen en walste er alsnog overheen. De einduitslag van 9-15 was een goede weergave van het krachtsverschil. De manier waarop Argo echter gespeeld heeft biedt perspectief en biedt aanknopingspunten voor de volgende wedstrijd tegen de Warande. Met een complete en fitte selectie kan Argo het tweede deel van de competitie met vertrouwen tegemoet zien.
Doelpunten van Argo werden gemaakt door Tamara Vervoort (2x), Paula Smith (2x), Renske vd Burgt (2x), Liesbeth vd Korst (2x) en Gabri van Boxmeer.