v.l.n.r.: Wethouder Witlox, Ellis Rijkers, Trix Kloosterman en Monique Stegenga.
v.l.n.r.: Wethouder Witlox, Ellis Rijkers, Trix Kloosterman en Monique Stegenga. Foto: Manon Swinkels

Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Stichting Dichterbij zoekt vrijwilligers!
Stichting Dichterbij is op zoek naar vrijwilligers die samen met cliënten iets leuks willen ondernemen. Dit kan gaan om duofietsen (met elektrische ondersteuning) met Lia of een van haar huisgenoten, wandelen met Ben of gezellig buurten met Tonny. Bent u een vrijwilliger met affiniteit voor mensen met een verstandelijke beperking, bent u geduldig, flexibel en heeft u een paar uur in de week/maand over? Dan is deze vacature iets voor u! Stichting Dichterbij zal zorgdragen voor de inwerking en begeleiding van u als vrijwilliger. (vacaturenummer 19734)

Trainer begeleider voor een groep wandelaars
SV Fortuna 67 zoekt voor een dinsdagavond groep van 20 personen een trainer begeleider. Deze enthousiaste groep wandelaars zit door blessures huidige trainers en toekomstig stoppen van trainers zonder trainer en assistent. Bent u die enthousiaste trainer met een passie voor wandelen, die deze groep wil begeleiden? Dan is deze vacature iets voor u! Werktijden zijn dinsdag van 19.00 tot 20.30 uur. (vacaturenummer 19373)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl). Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).