Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: f41bf1
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Vacatures Steunpunt Vrijwilligerswerk

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Bezoekvrijwilligers gezocht
Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om iets voor een ander te betekenen. Er staan op dit moment meerdere vragen open voor een bezoekvrijwilliger: samen naar buiten om een stukje te wandelen, duofietsen of bijvoorbeeld een kaartje leggen en een kopje koffie drinken. Wilt u zich graag een paar uur in de week inzetten voor iemand anders? Dan is deze vacature iets voor u! (vacaturenummer 11782)

Vrijwilligerscoördinator Eropuit-bus gezocht
Welzijn De Meierij is op zoek naar een vrijwilliger die de Eropuit-bus wil coördineren samen met een andere coördinator. Taken van de coördinator zijn het coördineren van de andere vrijwilligers die meegaan als begeleider, het beantwoorden van vragen als er onduidelijkheden zijn, het bellen van de deelnemers die meegaan met de Eropuit-bus en het terugkoppelen naar de Sociaal Werker van Welzijn De Meierij bij onduidelijkheden/problemen.

Als coördinator is het belangrijk dat je het leuk vindt om met mensen (samen) te werken, overzicht kunt houden, een veilige en leuke sfeer kunt creëren en leiding kunt geven. Maar het belangrijkste is dat je vooral plezier hebt in het werk en dat je passie ligt bij het werken met mensen! Werktijden in overleg, gemiddeld 2 uur per maand. (vacaturenummer 15938)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl). Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).


Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>