Afbeelding

Clubkampioenschappen T.V. de Kienehoef 2017

Algemeen

Sint-Oedenrode - Van 16 september tot 1 oktober staan de jaarlijkse clubkampioenschappen weer op de agenda. Een sportief maar vooral gezellig toernooi waarbij leden van T.V. de Kienehoef strijden om de titel van clubkampioen 2017. Nieuw dit jaar is de categorie 5, waarin zowel in het enkelspel, dubbelspel als de gemend dubbel gespeeld kan worden.

Er kan worden ingeschreven in 65 onderdelen (categorie: open, 5, 6, 7 en 8) verdeeld in 17+ en 35+. Voor de jeugd wordt gespeeld in de leeftijdscategorieën 8 tot 14 (groen) 10 tot 12, 10 tot 14 en 11 tot 17. Zoals je van ons gewend bent wordt de eerste week van het toernooi afgesloten met de feestavond op 22 september. Zet deze avond alvast in de agenda.

Ook nieuw dit jaar is dat de winnaars van elke categorie uitgenodigd worden voor het Meierijstad Tenniskampioenschap dat gehouden wordt van 3 t/m 5 november. Dit nieuwe toernooi is exclusief opgezet voor de winnaars van alle clubkampioenschappen van de tennisverenigingen binnen Meierijstad. Een leuke manier om vervolg te geven aan het euforische gevoel van clubkampioen.

Inschrijven voor de clubtitel kan tot en met zondag 10 september 2017. Hopelijk kunnen we ook dit jaar weer veel leden verwelkomen op ons park.