Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 75d065
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Nieuw spaarsysteem loopt als een trein

Sint-Oedenrode - Het Natuurlijk! Sint-Oedenrode spaarsysteem voor consumenten loopt als een trein. Sinds 11 december is het Rooi2000 spaarsysteem nieuw leven in geblazen en dat blijkt een schot in de roos. Sindsdien heeft de klantenkaart een flinke boost gekregen in populariteit.

Steeds meer mensen zijn de pas en/of de spaarmogelijkheid in de app van Natuurlijk! Sint-Oedenrode gaan gebruiken. Inmiddels zit het spaarsysteem op iets meer dan 3000 klanten. Dat is een immens aantal. Dan hebben we het nog niet eens over het aantal transacties die de spaarders samen hebben verwezenlijkt. Dat zijn er binnen drie maanden 17.000(!).
Winkeliers merken dan ook dat de klantenkaart in trek is. Er wordt steeds vaker naar gevraagd en steeds vaker pakken mensen hun kaart of mobiel er bij om punten bij te laten schrijven. Natuurlijk worden hier en daar ook punten verzilverd, want daarom wordt er tenslotte gespaard. Dit heeft teweeg gebracht dat meer en meer ondernemers zich hebben aangesloten bij het Natuurlijk! Sint-Oedenrode spaarsysteem. Hoe meer er mee doe, hoe leuker het wordt. Voor de spaarders, maar zeker ook voor de winkeliers en horecaondernemers. Koop lokaal! Spaar lokaal!

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>