Tonnie Heijmans (l) reikt de kaart uit aan Marion Verkampen
Tonnie Heijmans (l) reikt de kaart uit aan Marion Verkampen

Marion Verkampen ontvangt eerste nieuwe spaarkaart

Algemeen

Sint-Oedenrode - Marion Verkampen is bestuurslid van Rooi2000 en besteedt veel van haar (vrije) uren vrijwillig aan het Natuurlijk! Sint-Oedenrode spaarsysteem. Ze informeert en ondersteunt collega-winkeliers en geeft uitleg aan consumenten. Mede daarom kreeg de eigenaresse van You! Fashion for Women officieel de eerste vernieuwde klantenkaart van Natuurlijk! Sint-Oedenrode uitgereikt.

Tonnie Heijmans had als voorzitter de eer om de kaart te overhandigen. Dat deed hij vorige week dinsdagochtend. Toen was bekend dat de eerste omruil-dag van de oude naar de nieuwe klantenkaart geslaagd was. Misschien wel iets té geslaagd. Want hoewel bijna achthonderd mensen de kaart op die dag lieten omruilen, was het zo druk, dat de rij er voor zorgde dat veel mensen rechtsomkeer maakten. Daarom werd afgelopen zondag op het Kerkplein weer een tent ingeruimd om de spaarders van een nieuwe kaart én van honderd punten te voorzien. Ook deze keer was het weer erg druk. Het spaarsysteem zit nu op bijna 2000 geregistreerde klanten.

De deelnemende winkeliers merken dat het systeem na het afstoffen weer in trek is geraakt bij de consumenten. Afgelopen week werden er maar liefst duizend transacties gedaan met de Natuurlijk! Sint-Oedenrode klantenkaart. Zowel met de pas, als met de mobiele telefoon. Het was voor veel winkeliers wel even wennen aan de nieuwe manier van inscannen. Ze gebruiken vanaf 11 december allemaal een tablet om de kaarten te registreren en om er punten af te halen of bij te zetten.
Als het aantal transacties zo blijft doorzetten, dan zijn de winkeliers en de personeelsleden er zo aan gewend en ziet de spaarder geen 'gestuntel' meer.