Binnenkort is sparen ook mogelijk bij Optiek Moonen
Binnenkort is sparen ook mogelijk bij Optiek Moonen

Ondernemers sluiten zich aan bij nieuw spaarsysteem

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het nieuws over de lancering van het vernieuwde loyaliteitssysteem in Sint-Oedenrode – het Natuurlijk! Sint-Oedenrode spaarsysteem – is goed geland bij de ondernemers. Er zijn twee definitieve aanmeldingen binnengekomen. Daarnaast is er veel interesse, zowel van winkeliers als van horeca.

Ook de definitieve aanmeldingen komen uit die twee sectoren. Optiek Moonen is één van de bedrijven die mee gaat doen aan het vernieuwde loyaliteitssysteem. Horecazaak De Helden van Kien vertegenwoordigt de andere aanmelding. Twee zaken die veel potentiele spaarders over de vloer krijgen. Rooi2000, de gangmaker achter dit nieuwe systeem, is erg blij met de aanmeldingen. Vooral het feit dat het een mix is tussen horeca en winkels stemt tot tevredenheid. Het sparend publiek moet de punten zo breed mogelijk weer uit kunnen geven.

Koop lokaal! Spaar lokaal!
De Rooise Winterbraderie van 11 december wordt gezien als het officiële startschot van het nieuwe spaarsysteem. Op die dag kunnen de huidige spaarders alvast de oude pas om komen ruilen. Uiteraard blijven de punten behouden. Ook mensen die voor het eerst mee willen gaan doen, kunnen op die dag een pas aanvragen. Bent u de pas kwijt? Dan kan er een nieuwe aangevraagd worden. Om de aandacht te vestigen op de 'nieuwe start' begint zeer binnenkort de promotie rondom de lancering met de titel: Koop lokaal! Spaar lokaal!