Afbeelding

Koester- en knuffelsteentjes maken

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op woensdag 17 augustus gaat men op een creatieve manier aan de slag met steentjes en wol. Een mooi proces om te voelen en te ervaren wat wol doet, als het op een speciale manier behandeld wordt. Het resultaat is dat iedereen steentjes heeft die én zacht én prachtig zijn. Ze zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Hierover zullen we met elkaar in gesprek gaan.

Heeft u geen zin om met de handen iets te doen, kom dan voor de gezelligheid en het bakje koffie of thee. Het Zomerpalet is de plek om in de vakantieperiode toch even een praatje te maken en andere mensen te ontmoeten. Niets moet en alles mag. Gezelligheid staat voorop.

Deze ochtend is van 10.00 uur tot 12.00 uur in de ontmoetingsruimte van Welzijn De Meierij, Steeg 9F, in Schijndel. We vragen per persoon voor koffie/thee en materialen een bijdrage van € 2,50. Wij nodigen u van harte uit om erbij te zijn. Vooraf opgeven is niet nodig. Voor informatie of vragen kunt u contact opnemen met Welzijn De Meierij, telefoon 073-5441400 of kijk op onze website (www.welzijndemeierij.nl).