Afbeelding

Steunpunt Vrijwilligerswerk op zoek naar vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Op de website www.welzijndemeierij.nl wordt een overzicht gepresenteerd waar allerhande vacatures te vinden zijn in uw eigen omgeving. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Mevrouw brengen naar en ophalen van dagbesteding
We zoeken een vrijwilliger die een mevrouw (in een rolstoel) op dinsdag en/of donderdag 's morgens om 10.00 uur naar de dagbesteding in Odendael brengt en 's middags om 16.00 uur terug naar huis brengt. Mevrouw woont vlakbij Odendael. (vacaturenummer 16916)

Slechtziende mevrouw begeleiden naar Odendael
Een slechtziende mevrouw zoekt een vrijwilliger die haar een keer per twee weken op donderdagmiddag begeleidt naar de ontmoetingsgroep in Odendael. Daarnaast zou mevrouw ook graag een keer per week naar Odendael gaan voor het voorlezen van de actualiteiten bij Het Palet. (vacaturenummer 16851)

Meneer houdt van goed gesprek en kopje koffie
Een 94-jarige meneer is op zoek naar een vrouwelijke vrijwilliger die hem een keer per week wil bezoeken. Hij houdt net als u van een goed gesprek bij een kopje koffie. Bezoektijd in overleg. (vacaturenummer 16850)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl). Bezoek ook onze website voor al andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).