Er werd ook het nodige ingeslagen.
Er werd ook het nodige ingeslagen.

Eropuit-bus trekt naar Veghel

Algemeen

Sint-Oedenrode – Sinds kort is de Boodschappenbus omgetoverd tot Eropuit-bus. Voor dat concept is wel animo. De eerste rit stond dinsdag 26 juli op het programma, naar de Intratuin in Veghel.

De bus zat vol, dus het was onderweg al een gezellige boel. Bij het ophalen van de deelnemers werd de moderne techniek ingezet, want een Tomtom hadden we niet mee en een aantal straten klonk de buschauffeur niet bekend in de oren. Gelukkig was daar de telefoon met navigatie en werd de weg gevonden door Rooise straatjes. De route naar Veghel kende de buschauffeur wel.
Bij de Intratuin was het een oase van bloemen, planten, vissen en andere knaagdieren. Ook voor binnenshuis was er genoeg te zien. Tijdens het uitstapje werd ook tijd gemaakt om even met elkaar een kopje koffie te drinken en te buurten. De deelnemers en vrijwilligers hebben genoten van het uitstapje en werden na de terugrit weer veilig thuisgebracht.
Lijkt het u nu ook leuk om een keer mee te gaan op een uitstapje? Dat kan! De Eropuit-bus Sint-Oedenrode rijdt op dinsdag 9 augustus naar de Schaapskooi in Schijndel, op maandag 15 augustus naar de Buurtsuper in Boskant en dinsdag 23 augustus staat Rondje Rooi en een bezoek aan van Hoof Zacht Fruit en Asperges op het programma. Voor meer informatie en om u aan te melden, kunt u bellen naar 0413-54 1400.  Dit project is een samenwerking tussen Brabantzorg Odendael en Welzijn De Meierij.