Afbeelding

Puppyquiz Open Air beleeft zondag vierde editie

Algemeen

Sint-Oedenrode - Aanstaande zondag 17 juli vindt voor de vierde keer de Puppyquiz plaats. Een gratis gezellige quiz in de open lucht voor de hele familie.

Tussen 13.00 en 15.00 uur zal De Natte Plek talloze vragen, plaatjes en audiofragmenten als quizvraag brengen en mogen teams, bestaande uit familie, vrienden, collega's en buren, zoveel mogelijk goede antwoorden verzinnen. Er is geen maximale teamgrootte; alles wat op een picknickkleed past mag meedoen, van baby's tot hoog bejaarden. De vragen gaan daarom ook over babyhapjes, Teletubbies, schoolTV weekjournaal, spuiten en slikken, de EK-finale, Patricia Paaij, tot de moord op Franz Ferdinand. Mocht je nog niet overtuigd zijn; we hebben gratis suikerspinnen en er zijn dit jaar zelfs toiletten waar we gebruik van kunnen maken.

Bij erg slecht weer gaat het evenement niet door, hou daarom de Facebookpagina van De Natte Plek Pubquiz in de gaten. Neem hapjes, drankjes én een picknickkleed mee en kom zondag aanstaande iets voor enen naar het veld tussen Mariëndael, de Dommelrodeschool en het kasteel en geniet tot een uur of drie van dit geweldige gratis evenement!