Afbeelding

Bijzonder in Rooi van start gegaan

Algemeen

Sint-Oedenrode - Bijzonder in Rooi is van start gegaan. De stichting is bij de notaris inmiddels vastgelegd en afgelopen zaterdag vond de eerste activiteit plaats bij de zorgboerderij aan het Cathelijnepad.

Met acht kinderen uit de doelgroep en broertjes en zusjes zijn ze druk aan het knutselen gegaan. De sfeer was gemoedelijk en aan de gezichten was af te lezen dat ze er iets moois van wilden maken. De kinderen voelden zich vrij om lekker bij elkaar aan de tafel te gaan zitten. De vrijwilligers gaven begeleiding. Tijdens deze bijeenkomst werd meteen de mogelijkheid aangegrepen om de kinderen naar hun interesses te vragen. Als de groep dan groter wordt kunnen de initiatiefnemers van Bijzonder in Rooi daar op in spelen. "De volgende stappen waar we nog volop mee bezig zijn, zijn de ontwikkeling van de website en contacten onderhouden met de gemeente voor geschikte locaties voor onze activiteiten. Jullie zullen in de aankomende weken nog meer van ons horen en zien", vertelt Cindy van Zandbeek.
Is uw kind in de leeftijd van 6-18 jaar en heeft deze behoefte aan meer contacten binnen eigen gemeente, maar lukt dat door zijn/haar beperking* moeilijk? Laat dit weten aan Bijzonder in Rooi en dan gaan ze kijken wat ze kunnen bieden. bijzonderinrooi@gmail.com. *in de grootste zin van het woord, te denk aan autisme, verstandelijke beperking of lichamelijke beperkingen?


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding