Afbeelding

Stichting de Zevensprong zoekt uitbreiding kerngroep

Algemeen

Sint-Oedenrode - Stichting de Zevensprong organiseert jaarlijks in de eerste week van de basisschoolvakantie een vakantieweek voor alle kinderen uit groep 3 & 4 van de gemeente Sint-Oedenrode. Komend jaar zal de Zevensprong voor de 30ste keer georganiseerd worden. De voorbereiding van deze week is in handen van de leden van de kerngroep. De voorbereidingen voor de Zevensprong 2016 zijn in volle gang. De kerngroep is op zoek naar uitbreiding.

Wat zoeken wij: Organisatorisch sterke personen, enthousiaste teamspelers, verantwoordelijkheidsgevoel en Affiniteit met kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar
Wat vragen wij: Actieve betrokkenheid bij de voorbereiding, begeleiding van activiteiten en vrijwilligers tijdens de week, afspraken maken en contacten onderhouden met andere partijen, aanwezigheid bij vergaderingen (15x) en tijdens de week (6 dagen) en je inzet voor het jaar 2016 en de jaren daarna.
Wat bieden wij: Veel gezelligheid! De kans om ervaring op te doen in het organiseren van een evenement, ervaring opdoen in het begeleiden van jonge mensen en veel voldoening na afloop van de week.
Ben jij degene die ons team de komende jaren komt versterken? Ben je ouder dan 18 jaar? Mail dan je motivatie voor 1 april naar info@zeven-sprong.nl. Voor meer informatie kun je kijken op www.zeven-sprong.nl of contact opnemen met Martin van Hastenberg tel. 06-22461100 (na 18.00 uur).

Inschrijfavond
De inschrijfavond voor de Zevensprong is op donderdag 14 april van 19.30 tot 20.00 uur bij Mariëndael. De inschrijfformulieren worden begin april op de basisscholen uitgedeeld. Kinderen die naar het speciaal onderwijs gaan of buiten Rooi een basisschool bezoeken, kunnen na 1 april een inschrijfformulier downloaden op www.zeven-sprong.nl. Het is ook mogelijk om een formulier aan te vragen via info@zeven-sprong.nl.