Zaterdag werden de lijnen uitgezet
Zaterdag werden de lijnen uitgezet

Boskant Challenge: sportieve gezelligheid voor iedereen

Algemeen

Boskant - Achter de schermen wordt er door de vele vrijwilligers van Boskant Challenge momenteel hard gewerkt om van zondag 5 juni een onvergetelijke dag te maken. De parcoursbouwers zijn druk doende hun ideeën uit te werken, de wedstrijdcommissie denkt volop na over het programma en de horecacommissie is bezig met de muziek en de terrassen. Ook de PR rond dit evenement begint op stoom te komen, om zodoende maximaal aandacht te krijgen van zowel deelnemers als toeschouwers.

De exacte tijden zullen nog zeker worden gecorrespondeerd, maar één ding is alvast duidelijk. De Boskant Challenge is voor iedereen! De hele dag door komt iedereen aan bod om het parcours uit te proberen. In de ochtend is het de buurt aan de kinderen en ook vriendengroepen en families kunnen de strijd met elkaar aanbinden. 's Middags kunnen ook de volwassenen uit gaan maken wie het snelst en het best de baan over kan vliegen. Het zal een hele kluif worden, want de obstakels zijn niet makkelijk te nemen! Daar zorgt de organisatie wel voor. Wat in ieder geval bovenaan de lijst met regels staat, is plezier. De dag is voor mensen van binnen en buiten Boskant. Iedereen mag zich aanmelden, maar het draait vooral om gezelligheid en plezier maken. Een prima instelling om de dag te doen slagen!

Het parcours staat op papier. Een uitdagende route over het nieuwe plein, maar ook over de Populierenlaan. Afgelopen zaterdag was de organisatie bezig met het uitmeten van het parcours. In gedachten zien ze de baan allemaal al liggen, maar dat is nog even wachten. 5 Juni is het zover. Dan is het tijd voor de Boskant Challenge, mét After Party natuurlijk….
Meer informatie zal te vinden zijn op de site van de dorpsraad (www.dorpsraadboskant) of op de Facebookpagina van Boskant Challenge. Meld je direct aan!