Afbeelding

Hell's Highway Run, een vrijwilliger aan het woord…

Algemeen

Sint-Oedenrode / Schijndel / Veghel - Een evenement als Hell's Highway Run kan uiteraard niet zonder de hulp van vrijwilligers. De organisatie boort dan ook allerlei wegen aan om vrijwilligers te motiveren voor dit event. Eddy Gevers is één van deze vrijwilligers.

Vrijwilliger in hart en nieren
Eddy is een bevlogen man. Hij heeft 40 jaar gewerkt als adviseur ruimtelijke ordening. Door economische redenen verloor hij zijn baan. Stilzitten en afwachten is niets voor Eddy. Hij is een vrijwilliger in hart en nieren. Zo zette hij zich jarenlang in voor de wijkraad Grevekeur-Bonkelaar in Schijndel. Is hij ploegleider van de Nieuwelingen bij Wielervereniging Schijndel. En alsof dat nog niet genoeg is helpt hij ook nog mensen die hun thuisadministratie niet op orde hebben. Eddy is een "budgetmaatje". Hij zoekt samen met zijn cliënten en partijen naar oplossingen die hen financieel weer op de rails zetten. Eddy vindt dit de normaalste zaak van de wereld: "Ik kan het nog, ik wil het nog en ik krijg er veel waardering voor terug".

Wat wordt zijn rol bij Hell's Highway Run
Eddy draagt sport een warm hart toe. Zelf is hij een fervent fietser. Zo was hij nauw betrokken bij de organisatie van het NK Veldrijden wat onlangs plaatsvond in Recreatiegebied de Vlagheide. Daar had hij de taak om gasten, sponsoren en VIPS te ontvangen. Deze rol vervulde Eddy met verve. Dit ontging ook de organisatie van Hell's Highway Run niet. Dus nodigden zij Eddy uit met de vraag of Eddy tijdens het driedaagse evenement in juni de rol van gastheer op zich wilde nemen. Daarover hoefde Eddy niet lang na te denken. "Ik was meteen enthousiast over dit mooie evenement. Voor mij was het meteen duidelijk dat ik hier mijn steentje aan bij wil dragen" aldus een gemotiveerde Eddy.

Maatschappelijke initiatieven
Van toegevoegde waarde zijn bij maatschappelijke initiatieven, dat is waar Eddy's vrijwilligershart sneller van gaat kloppen. Eddy volgt de fusie van de gemeente Meierijstad op de voet. En hoe kan het ook anders, ook hier leverde hij zijn bijdrage door deelname aan de zogenaamde burgerpanels. "Ik vind het fantastisch dat er een enthousiaste groep mensen is die de gigantische klus op zich nemen om dit sportevenement te organiseren. Sport verbroedert. Dit is wat de bewoners van Meierijstad aan elkaar verbindt" aldus Gevers.

Vrijwilliger worden
Wilt u in het weekend van 17, 18 en 19 juni 2016 collega zijn van Eddy? Dat kan! De organisatie van Hell's Highway Run is op zoek naar vrijwillgers als u. Meld u aan via de website www.hellshighwayrun.nl of stuur een mail naar info@hellshighwayrun.nl.