Afbeelding

NLdoet ook voor u

Algemeen

Sint-Oedenrode - Nog een paar dagen en dan er in Nederland weer een heleboel mensen aan de slag met vrijwilligerswerk. Vrijdag 11 en zaterdag 12 maart is het NLdoet.

Bent u nieuwsgierig geworden na alle berichten in de media? Neem de uitdaging aan en kijk eens op de website (www.nldoet.nl). Er zijn in Schijndel en Sint-Oedenrode en omgeving nog diverse klussen, waarbij u een handje kunt helpen. Op vrijdagmorgen zullen medewerkers van het Steunpunt Vrijwilligerswerk een aantal klussen bezoeken. Onze rol van intermediair zit er weer op. Het was leuk om u opnieuw op weg te helpen. Voor informatie over vrijwilligerswerk neemt u contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij (073-5441419 of vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl). Wij wensen iedereen twee geslaagde klusdagen toe.

Klussen in Nijnsel
Dorpsraad Nijnsel heeft een activiteit aangemeld voor NL Doet en er subsidie voor ontvangen. Daarom roept zij bij deze vrijwilligers op om zaterdag 12 maart (van 14.00 tot ca. 16.00u) de speeltuin, het pek en de BMX-baan in Nijnsel te onderhouden. Vrijwilligers kunnen hiervoor gebruik maken van het onderhoudsmateriaal van de Dorpsraad. Voor koffie etc. wordt gezorgd. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij evanacht@yahoo.com of via de website van NL Doet.