Afbeelding

Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer een paar interessante vacatures.

Bestuursfuncties
Voor diverse organisaties in Schijndel en Sint-Oedenrode zoeken we bestuursleden. In goed overleg wordt afgesproken wat u doet en hoeveel tijd u daaraan besteedt. Vacatures voor bestuursleden kunt u vinden in onze vacaturebank. Bijvoorbeeld de pétanquevereniging 'Wij liggen' in Schijndel zoekt met spoed een penningmeester (vacaturenummer 16160).

Hartstichting zoekt wijkhoofden
Hartstichting afdeling Schijndel zoekt wijkhoofden (coördinatoren). In verband met het stoppen van een aantal wijkhoofden/coördinatoren i.v.m. leeftijd en verhuizing zoeken wij enthousiaste mensen die zich hiervoor willen inzetten. (vacaturenummer 15983)

Vrijwilligers verkeersexamen Schijndel
Op maandag 23 mei 2016 is het jaarlijkse verkeersexamen op de fiets. Wie wil met tweeën bij een van de controleposten zitten? (vacaturenummer 16205)

Gastvrouwen/gastheren voor dagbesteding
De dagbesteding in Schijndel zoekt mensen ter ondersteuning van de wekelijkse groepen. Dagbesteding blijkt zo'n groot succes, dat er gedacht wordt aan uitbreiding. (vacaturenummer 16022)

Boodschappenbus zoekt begeleiders
De boodschappenbus in Sint-Oedenrode zoekt begeleiders. Welzijn De Meierij en Brabantzorg Odendael gaan in Sint-Oedenrode starten met een boodschappenbus. De boodschappenbus is een dienst voor mensen die niet meer zelfstandig boodschappen kunnen doen en/of meer sociale contacten zouden willen. De boodschappenbus haalt de mensen thuis op en brengt ze ook weer thuis. (vacaturenummer 15939) Aanmelding/info: 073 – 5441419 of vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl