Welzijn de Meierij is altijd op zoek naar vrijwilligers
Welzijn de Meierij is altijd op zoek naar vrijwilligers

Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer een paar interessante vacatures.

Bestuursleden voor de huurdersbelangenvereniging
De huurdersbelangenvereniging van Wovesto in Sint-Oedenrode zoekt uitbreiding. U vindt het boeiend om een bestuursfunctie te vervullen en begeleiding te geven aan diverse werkgroepen. U kunt u goed uitdrukken, zowel schriftelijk als mondeling. U heeft algemene interesse in de samenleving en volkshuisvesting. U kunt omgaan met een computer. U bent besluitvaardig en kunt resultaatgericht en in teamverband werken. Deze functie kost u 20 à 30 uur per jaar. (vacaturenummer 16225)

Vervoermaatje naar Strijp-s (Eindhoven)
Wij zoeken iemand met wie een man in Sint-Oedenrode (met rollator) enkele malen per week kan meerijden naar Strijp. De tijden zijn geheel flexibel, zowel van dag als tijdstip. (vacaturenummer 16224)

Wandelen met een hond
Meneer in Schijndel zoekt iemand die zijn hond uit kan laten of een keer een lekkere wandeling met de hond kan maken. Meneer is epileptisch en moet wel eens voor onderzoek naar het ziekenhuis. (vacaturenummer 16230)

Gastvrouwen/gastheren voor dagbesteding
De dagbesteding in Schijndel zoekt mensen ter ondersteuning van de wekelijkse groepen. Dagbesteding blijkt zo'n groot succes, dat er gedacht wordt aan uitbreiding. Vindt u het leuk om met ouderen op te trekken en hebt u regelmatig een dag(deel) vrij, neem dan ter informatie contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk. (vacaturenummer 16022)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 5441419 of stuur een e-mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl Bezoek ook onze website voor al onze vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).