Afbeelding

Politie Sint-Oedenrode onderzoekt social media gebruik

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op donderdag 3 maart staat het innovatieve Mobile Media Lab van de politie in Sint-Oedenrode. Het is de tweede keer dat deze onderzoeksruimte op wielen de gemeente aandoet.

Met deze testtruck, een vrachtwagen ingericht als mobiele onderzoeksruimte, rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar de ervaringen van bewoners met de digitale dienstverlening van de politie.

Luisteren
De politie rijdt met de testtruck door Nederland om onderzoek te doen naar de mening van burgers over de digitale dienstverlening van de politie, zoals: wat vindt u van het gebruik van social media door de politie, de kwaliteit van de internetaangifte, de informatie in de politie app? De burgerpanels in de truck leveren input op voor het verbeteren van de (digitale) dienstverlening van de politie. Onderzoeken richten zich voornamelijk op de bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van verschillende digitale kanalen.

Onderzoek sociale media
In Sint-Oedenrode wil de politie, onder andere met de wijkagent Frans van Rozendaal, in gesprek met buurtbewoners over leefbaarheid, veiligheid en communicatie. Alle inwoners zijn daarnaast welkom om mee te werken aan een speciaal social media onderzoek. U bent van 12.00 tot 19.00 uur op het Kerkplein van harte welkom in het Mobile Media Lab. Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Meer informatie treft u aan op de website: www.politie.nl/MML