Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 62604f
Algemeen / Sint-Oedenrode

Bezinningsavond over encycliek 'Laudato Si'

In de Oda-parochie van Sint-Oedenrode wordt aan het jaar van barmhartigheid onder andere vorm geven door een reeks bezinningsavonden. De avonden zijn heel verschillend van inhoud, maar ze hebben één ding gemeen: ze willen inspireren tot barmhartigheid, respect voor onze medemensen en voor heel Gods schepping. Alle belangstellenden zijn van harte welkom! Op de website van de Odaparochie kunt u meer lezen. (www.heiligeodaparochie.nl)

De Oda-parochie maakt u reeds attent op de eerste avond in deze reeks. Deze zal gaan over de recent uitgekomen encycliek van Paus Franciscus: Laudato Si, Geprezen zijt Gij! In deze encycliek spreekt de Paus over de zorg over het milieu en over een verantwoord omgaan met de schepping. Een boeiend schrijven, geïnspireerd door de Heilige Franciscus van Assisi. Dinsdag 19 januari zal franciscaan Theo van Adrichem uit Megen.een inleiding op deze encycliek geven.

Aanvang 20.00 uur in het pastoraal centrum 'De Goede Herder' aan het Mgr. Bekkersplein in Sint-Oedenrode.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat de huidige Alzenau brug aan de Corridor van naam moet veranderen naar de persoon die deze brug veroverde: Capt. Fred A. Hancock.Reageren!