Vrijwilligers in actie
Vrijwilligers in actie

Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer een aantal interessante vacatures voor u.

Speel-o-theek De Ballon
De vrijwillige medewerkers van De Ballon in Schijndel zoeken met spoed enthousiaste vrijwilligers die een handje helpen bij het innemen en uitlenen van speelgoed. Ook zoeken zij hulp bij bestuurstaken (planning en pr). De speel-o-theek is een geweldig leuk initiatief om kinderen te laten kennismaken met alle mogelijke soorten speelgoed. Ouders lenen speelgoed om uit te proberen of hun kind het leuk vindt. Daarna ruilen zij het om voor ander speelgoed. Het werkt eigenlijk zoals de uitleen van de bibliotheek. De Ballon is geopend op woensdagmiddag en zaterdagmorgen. Werkzaamheden betreffen een paar uren per twee weken en worden gepland in overleg. (10428)

Dagbesteding D'n Uitkijk
Voor een nieuw op te zetten groep bij dagbesteding D'n Uitkijk in het centrum van Schijndel (in 't Spectrum) is Welzijn De Meierij op zoek naar betrokken vrijwilligers. Samen geeft u vorm en inhoud aan deze ontmoetingsactiviteit. Van 10.00 tot 16.00 biedt u een fijn programma aan een groep van maximaal 12 deelnemers. De dagbesteding wordt professioneel ondersteund. Werkzaamheden in overleg. (12721)

Winkelmedewerker VVV-Sint-Oedenrode
VVV staat voor het bevorderen van toerisme, recreatie en vrijetijdsbesteding. Men kan voor veel verschillende zaken bij het VVV terecht. Heeft u belangstelling voor de Rooise cultuur en haar toerisme? Bent u in ieder geval op woensdagmiddag beschikbaar, en eventueel nog aanvullende dagdelen? Dan kijkt VVV uit naar uw reactie. (12040)

Secretaris voor NMC Schijndel
Het natuur- en milieucentrum (NMC) in Schijndel zoekt een nieuwe secretaris. De huidige secretaris is graag bereid om haar opvolger in te werken. Een tijdje meelopen of meekijken om te bepalen of de functie u past is mogelijk. Er wordt van u verwacht dat u lid bent of wordt van NMC Schijndel.
Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 544 14 19 of stuur een e-mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl. Bezoek ook onze website voor al onze vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).