Afbeelding

Hans Vogels start Dakar op KTM

Roois nieuws
Hans zal, omdat hij rijdende is voor HSF Logistics en JTX racing, vanaf 2014 gaan rijden op een KTM motor. Deze interne switch is gemaakt omdat Hans in de Dakar rally van start gaat op een KTM Rally 450 motor. Afgelopen zondag is Hans vertrokken richting Argentinië.

Hans gaat aankomende Dakar van start als KTM rijder voor MeatFriends, HSF Logistics en Reijnders BV. Daarnaast zal Hans in 2014 met een KTM 450 deelnemen aan alle ONK Enduro's en het MX Open motorcrosskampioenschap. Daarnaast wil Hans enkele rally’s gaan rijden om zich voor te bereiden op de Dakar 2015. Maar eerst gaat de focus uit naar de komende Dakar. Conditioneel heeft Hans veel vooruitgang geboekt en dat wordt de komende weken nog verbetert. Fysiotherapeut Stein Kemps en Dr. Gust v .Montfort en niet te vergeten Dr, van Norel staan elke minuut van de dag paraat om Hans te helpen.

Hans: “Sinds de Kampioensrit eind november ben ik in een diep dal gevallen. Voor de derde keer dit jaar brak ik mijn sleutelbeen en was ik diep teleurgesteld. Ik had dit jaar al twee keer terug moeten knokken van een sleutelbeen breuk en dit werd dan nu de derde keer. En dat zo kort voor de Dakar, ik zag mijn jongensdroom al helemaal verdwijnen. Na veel piekeren en denken heb ik me dan over alles heen gezet en ben ik kei hard gaan knokken om terug te komen. Dankzij de drie eerder genoemde doktoren heb ik er weer veel vertrouwen in. En ik denk dat ik weer op de goede weg terug ben. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om van start te gaan in de zwaarste rally ter wereld. En met het oog op finishen en alles heel houden hoop ik dat 2014 voor mij meer geluk brengt. Hierbij wil ik dan nogmaals alle sponsoren, familie en vrienden hartelijk danken voor hun steun. Iedereen kan mij gaan volgen op www.dakar.com onder rijder Nr 74, via mijn internetsite en via mijn facebook pagina.”