Afbeelding

Kerstmarkt Odendael voor iedereen bereikbaar

Roois nieuws
Nog een paar weken en dan zitten we met zijn allen weer onder de kerstboom. De geur van dennennaalden komt steeds dichterbij, het kerstgevoel speelt op. Om alvast in de juiste sfeer te komen, bezoeken veel mensen kerstmarkten in binnen- en buitenland. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om daar naar toe te gaan. Daarom houdt Odendael ieder jaar een kerstmarkt in eigen huis. Zo is het voor iedereen bereikbaar.

Daniëlle Coolen en Debbie Boeren regelen door het jaar heen tientallen activiteiten voor de bewoners van het verzorgingshuis. Rond kersttijd komt daar nog iets bovenop: de kerstmarkt. Momenteel zijn de dames druk met de organisatie. Op de avond van 9 december zullen Rooise ondernemers en hobbyisten volop aanwezig zijn om hun producten te etaleren. Van sieraden tot verzorgingsproducten, van etenswaren tot versieringen en van planten tot leuke hebbedingetjes. De markt, die in de grote zaal en rond de receptie gehouden wordt, zal dit jaar niet veel verschillen van voorgaande jaren.

“We zijn erg blij met de grote opkomst van bezoekers ieder jaar. Dit jaar willen we toch nog wat extra nadruk leggen op de tijden”, vertelt Daniëlle. “Vorig jaar ging het namelijk niet helemaal volgens planning. De bezoekers kwamen op de tijd die eigenlijk alleen was bedoeld voor de bewoners. Hierdoor hadden onze bewoners last van de extra drukte. Ik kondig daarom bij deze de tijden nogmaals aan. Van 19.00 uur tot en met 20.00 uur is alleen voor de bewoners en familie en daarna is de markt nog geopend tot 22.00 uur voor iedereen.”

Daniëlle en Debbie streven ieder jaar weer naar een gezellig drukbezochte markt en zoals het er nu naar uitziet komt dat deze keer ook weer goed. Bent u op zoek naar dat ene perfecte kerstcadeau of wilt u gewoon lekker in de stemming komen? U bent van harte welkom op 9 december.