De Rooise Kwis
De Rooise Kwis

Inschrijvingen stromen binnen

Algemeen

Nog geen twee weken na opening van de inschrijving hebben zich al 50 teams ingeschreven voor de derde editie van de De Rooise Kwis. Vorig jaar stopte de teller uiteindelijk op maar liefst 151 teams.. Inschrijven kan overigens nog tot 15 december. Maar dat er op 19 december weer massaal gequizd wordt in de Rooise huiskamers lijkt nu al zeker.

Eerste 2 categorieën bekend
Elke twee weken wordt door de organisatie nieuwe categorieën bekend gemaakt. De eerste categorieën voor dit jaar zijn: "Natuurlijk! Rooi" en "Ik kom uit Brabant". Deelnemers kunnen zich zo al enigszins voorbereiden en wellicht nog wat specialisten werven voor het team. De quiz zal net als vorig jaar 12 categorieën bevatten. Overigens hoef je echt geen "Rooi historicus" of wat dan ook te zijn om deel te nemen aan De Rooise Kwis. Uiteraard zullen de nodige vragen over Sint-Oedenrode, Boskant, Olland en Nijnsel gaan, maar ook vele andere onderwerpen zullen aan bod komen. Zelfs de kinderen zouden weleens een rol van betekenis kunnen spelen in de quiz. De Rooise Kwis is voor alle Rooienaren, jong en oud!

Inschrijven
Inschrijven kan via www.derooisekwis.nl. Inschrijfgeld bedraagt €15,- per team. Er is geen limiet aan het aantal teams maar wanneer je voor 15 december inschrijft ben je in ieder geval verzekerd van deelname. Stel jouw team van vrienden, familie, kennissen, collega's enz. samen en schrijf je in. Een team mag uit een onbeperkt aantal personen bestaan, maar tussen10 en 20 personen werkt het best. Alle teams die meespelen met De Rooise Kwis spelen voor een Roois goed doel. De top 3 wint een mooi geldbedrag wat ten gunste komt van hun goed doel naar keuze.

Via de Mooi Rooi Krant, www.derooisekwis.nl en de twitter en facebook-pagina's van De Rooise Kwis blijf je op de hoogte gehouden van al het nieuws omtrent de Rooise Kwis.