Top weekend voor Rooise Ruiters en Ponyruiters

Roois nieuws
Dit weekend stond de springwedstrijd in Schijndel op het programma voor de paarden. Deze tweede selectiewedstrijd werd georganiseerd door rijvereniging St. Genoveva uit Breugel. De ponyruiters waren te gast in Veldhoven. Voor hen was dit alweer de derde selectiewedstrijd van het indoorseizoen.

In Veldhoven was het voor Hilde van den Oever en Rana belangrijk om een mooi resultaat neer te zetten. Zij wisten de twee voorgaande selectiewedstrijden al twee eerste prijzen te behalen en waren daarom topfavoriet voor het kringkampioenschap. Afgelopen zondag lieten zij zien dat ze niet voor minder naar huis gingen. Wederom wist deze jonge amazone met haar paard te winnen in de klasse D-L2. Officieel zal in Son de laatste selectiewedstrijd verreden worden, maar dit duo schreef dit weekend al het kringkampioenschap op hun naam!
De paarden begonnen zondagochtend al vroeg in Schijndel. Om kwart voor negen was Bram van Gaal al aanwezig met zijn twee paarden. In de klasse L nam hij deel met zijn paard Caro. Hier wist hij twee mooie foutloze ritten neer te zetten en eindigde daarmee op een 2e plaats. Dat hij in vorm was bleek later op de dag nogmaals. In de klasse M reed hij met zijn paard Wannebee een mooie foutloze eerste ronde. Maar nu was hij vastbesloten om voor de overwinning te gaan. Met een hele snelle barrage schreven zij de winst in hun rubriek op hun naam. Anne Jansen en Zennith kwamen in deze rubriek ook aan de start. Deze combinatie heeft de afgelopen weken al veel prijzen mee naar huis mogen nemen. Ook dit weekend twee foutloze ritten en een 6e plaats.