Klumpkesrace: aanstaande zondagmiddag 16 september vanaf 15:00 uur

Roois nieuws Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode
De Rooise bedrijven hebben zich niet onbetuigd gelaten om de Klumpkesrace van zondag 16 september al het eerste succes te brengen. Een mooi bedrag is nu al in beeld voor het kinderdoel Stichting Kindia, dat voorziet in het ondersteunen van Indiase straatkinderen bij het verbeteren van hun levensomstandigheden (zie ook www.kindia.nl). Dit doel is samen met het jubilerende Novelty gekozen en tijdens de gezellige middag zal Sichting Kindia het publiek in een van de kramen informeren over de noodzaak en werkwijze om het ingezamelde geld maximaal te besteden.

De Sponsor- en Klumpkesrace, live-optredens van popkoor Novelty en Chicken George, de terras- en eetfaciliteiten en de spelvoorzieningen zullen weer garant staan voor een aangename sfeer op het evenemententerrein en Dommeloevers bij café Dommelzicht. In het overvolle programma is door omstandigheden de Klompenestafette voor Rooise clubs komen te vervallen. Daardoor is de aanvangstijd van de attractieve middag verschoven naar 15:00 uur en zal Novelty met haar jubileumshow de aftrap verzorgen en Chicken George tot 20.00 uur de bezoekers op de dansvloer houden.
Ook de horeca-opbrengsten worden aan de bijeengebrachte sponsorgelden toegevoegd zodat de bezoekers een aangename sfeer, naar verwachting in een prettig nazomertemperatuurtje, met een bijdrage aan een mooi kinderdoel kunnen combineren.