De show van vorig jaar was een groot succes
De show van vorig jaar was een groot succes

Kaartverkoop Fashion and Food Festival 2016 van start

Algemeen

Na het succes van vorig jaar volgt de tweede editie van Fashion and Food Festival in het weekend van 18 tot en met 21 maart 2016!

Sint-Oedenrode staat bekend om de vele unieke modezaken en horecagelegenheden. Typisch aan Sint-Oedenrode is dat deze grotendeels door lokale ondernemers gerund worden. Stuk voor stuk bieden de ondernemers hoge kwaliteit, aangepast aan iedere smaak en elke portemonnee. De combinatie van fashion, food en natuurlijk de Rooise gezelligheid zijn dé ingrediënten voor het Fashion and Food Festival 2016.

Fashion and Food Festival 2015 was één groot succes. Deze editie wordt het nog grootser aangepakt. Het gehele weekend van 18 tot en met 21 maart 2016 zal in het teken staan van genieten, beleven en verwonderen. Wederom zal er een grote tent op de markt verrijzen. Onder het genot van lekkernijen, opgediend door Rooise restaurants, zullen professionele modellen de eyecatchers uit de collectie van de Rooise modezaken tonen op de catwalk.

Gevarieerd en gevuld programma
Dit jaar begint het festival al op vrijdag met 'Fashion and Food Flashbacks'. Tijdens deze avond kunt u verschillende fingerfoodgerechten proeven, uiteraard bereid door de lokale horeca. Live band Music Men (bekend van OneTwoTrio) zal ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer kunnen op 80's en 90's hits. Ben Liebrand is met zijn 'Ben Liebrand…In The Mix' show de hoofdact. De DJ is wereldwijd bekend om zijn remixen van bekende hits. Hij is de inspiratiebron van hedendaagse artiesten zoals DJ Tiësto en Armin van Buuren. De gehele avond worden er fashionflashbacks van de eerste decennia van de vorige eeuw tot heden geshowd op de grote schermen in de tent.

De 'Fashion and Food Fabulous Dinnershow' op zaterdag en maandag staan volledig in het teken van fashion and food, omlijst met theater, entertainment en spectaculaire shows. Deze avonden kunt u genieten van een uitgebreid en luxueus diner. Iedere gang wordt door de kok zelf op het podium gepresenteerd. Dit wordt afgewisseld door professionele modeshows gedoopt in een saus van theater, dans, zang en kunst.

Tijdens de 'Fashion and Food Family'-koopzondag zijn de winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Door het hele centrum zijn er fashion and food workshops. Straatkunstenaars vertonen hun kunsten op verrassende wijze. In de tent worden modeshows afgewisseld door muziek en er is een speciaal kinderblok waarin kinderen van eigen bodem de laatste kindermode tonen. Natuurlijk kunt u ook deze dag genieten van verschillende Rooise lekkernijen.

Het perfecte decembercadeau!
Geef uzelf of een ander toegangskaarten voor het Fashion and Food Festival 2016 cadeau! De kaartverkoop start op woensdag 16 december om 10.00 uur. Toegangskaarten kunnen op www.fashionandfoodfestival.com besteld worden. Kaarten voor vrijdag kosten €17,50. Kaarten voor zaterdag en maandag kosten €59,00 (inclusief drank). Ben er snel bij, want op =op!