Klompen-estafette voor een stevige donatie van je clubkas!

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Al vanaf half twee zijn de eerste voorrondes voor de nieuwe attractie Klompen-estafette voor clubs onder het motto: "Geef je klompen gas voor je clubkas".
 
Deze nieuwe attractie zal een spannende en vermakelijke strijd opleveren tussen Rooise verenigingen die daarmee kans maken om hun clubkas fiks aan te vullen. Ook de traditionele Sponsor- en Klumpkesraces in combinatie met swingende livemuziek, een drankje en hapje blijven een prettig vermaak voor de bezoekers. Ook de kinderen kunnen zich kostelijk vermaken in een veilige speelomgeving. Zoals bekend zal de opbrengst van alle activiteiten op deze afwisselende middag ten goede komen aan een goed kinderdoel. Nieuwe attractie: klompenestafette voor de clubkas

Verenigingen krijgen de unieke kans om met teams van vijf personen, in een afvalrace, te strijden om de MooiRooi wisseltrofee én daarnaast een mooi geldbedrag op te halen voor de verenigingskas. De Kiwanis leggen een uitdagend hindernisparcours aan die de deelnemers op échte klompen moet trotseren om voor de winst te gaan. Het wordt de deelnemers niet gemakkelijk gemaakt: het trotseren van een indianenbrug over water, modderpoelen en nog meer hinderlijke barrières stellen het uithoudingsvermogen van de deelnemers op de proef. Elke Rooise vereniging kan met maximaal twee teams inschrijven voor deze wedstrijd. Deelnemers dienen 15 jaar of ouder te zijn.

Sponsorrace & Klumpkesrace
Ook zal tussen de bedrijfssponsoren de strijd ontbranden in de Sponsorrace voor het winnen van de zeer begeerde bedrijven - wisselbokaal. Dit fraaie icoon voor Rooise maatschappelijk verantwoorde ondernemers zal een heel jaar in de prijzenkast van de winnaar pronken.

Duizenden genummerde klumpkes -corresponderend met de lotnummers - vormen het sluitstuk van alle races over de Dommel in de bekende Klumpkesrace. Hopelijk zal uw gekochte lot als eerste tussen de gebouwde sluis in het Dommelwater eindigen. Gelukkig kunnen ook de negen opvolgende klumpkes op een mooie prijs rekenen.
Muziek en gezelligheid met Rooise Toppers

Ook dit jaar staat de Rooise topband Chicken George garant voor een vrolijke en dansbare show met soul, disco, dance classics en funk tot in de avonduren. Vooraf brengt popkoor Novelty in haar zilveren jubileumjaar een wervelend en speciaal geregisseerd optreden. Veelzijdige gezelligheid staat centraal met goed verzorgde eet- en drinkfaciliteiten en ook dit jaar kunnen de kinderen zich heerlijk (en veilig) vermaken, zodat ouders even tijd voor zichzelf kunnen nemen.
Programma-indeling
De programmering in vogelvlucht:
• 13.30 uur Voorrondes Klompenestafette
• 15.15 uur Novelty Jublileumshow
• 15.45 uur Finale Klompenestafette
• 16.00 uur Sponsorrace & Klumpkesrace
• 17.00 uur – 20.00 uur Chicken George

Stichting Kindia
De opbrengst van het evenement gaat dit jaar naar Stichting Kindia. Deze stichting zet zich in om Indiase straatkinderen en kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke handicap een kans op een betere toekomst te bieden. Hiermee willen de Rooise Kiwanis het popkoor Novelty ondersteunen die dit jaar hun 25-jarig jubileum vieren en met allerlei activiteiten geld inzamelen voor deze prachtige stichting.

Lotenverkoop, sponsoring en opgave klompen-estafette
Informatie over het kopen van loten, opgave sponsoring en deelname door verenigingen aan de klompen-estafette is te vinden op www.kiwanisrooi.nl .