De winnaars trots op een rij.
De winnaars trots op een rij.

Vrienden van Hospice Dommelrode grote winnaar 'Hart voor Elkaar'

Algemeen

Sint-Oedenrode - 6.358 leden van Rabobank Hart van De Meierij die in totaal 30.587 stemmen uitbrachten op 318 lokale verenigingen en stichtingen; dat is het resultaat van de tweede  editie van 'Hart voor Elkaar'. Alle stemmen zijn inmiddels geteld en de uitslag is bekend. De 'prijzenpot' van € 100.000,- wordt begin 2016 verdeeld.

Grote winnaars
Stichting Vrienden van Hospice Dommelrode(Sint-Oedenrode), Bestrijding eenzaamheid ouderen (Sint-Oedenrode) en Stichting Voedselbank Zuid Steunpunt Boxtel zijn op het erepodium terechtgekomen. De winnaar is Stichting Vrienden van Hospice Dommelrode met 674 stemmen, wat resulteert in een donatie van € 2.204,-. Bestrijding Eenzaamheid Ouderen eindigde uiteindelijk op 529 stemmen (€ 1.730,-). Op gepaste afstand werd Stichting Voedselbank Zuid, Steunpunt Boxtel derde met 487 stemmen, nog altijd goed voor een mooie donatie van € 1.592,-.

Top 10
Op plek 4 t/m 10 zijn respectievelijk geëindigd: De Zonnebloem Sint-Oedenrode, De Zonnebloem Sint-Michielsgestel, Stichting de Zevensprong (Sint-Oedenrode), Stichting Kindervakantiewerk (Sint-Michielsgestel), RKSV Rhode (Sint-Oedenrode), KBO (Sint-Oedenrode) en Stichting Jeugdcarnaval (Sint-Oedenrode. Hun donaties liggen tussen € 1.370,- en € 932,-.

Volledige uitslag
De volledige uitslag wordt gepubliceerd op de website van Rabobank Hart van De Meierij: www.rabobank.nl/hvdm , kopje 'Hart voor Elkaar'. Rabobank Hart van De Meierij dankt de 318 clubs voor hun deelname en de bijna 6.500 leden voor het uitbrengen van hun stemmen. Gezien het overweldigende succes zal Hart voor Elkaar ook in het najaar van 2016 weer plaatsvinden.