Van den Berk Boomkwekerijen neemt ‘De Groene Verdieping’ in gebruik

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
Afgelopen woensdag kwamen de merkpartners van Merk Brabant bij elkaar voor een netwerkbijeenkomst bij Van den Berk Boomkwekerijen. Het was de eerste bijeenkomst en tevens de officiële ingebruikname van ‘De Groene Verdieping’ van het bedrijf.

Van den Berk heeft de bovenverdieping van het bedrijfspand verbouwd tot multifunctionele meetingrooms om in de toekomst nog meer geïnteresseerden te kunnen ontvangen en inspireren. De Groene Verdieping is ontworpen voor het delen en verspreiden van kennis over bomen en, in bredere zin, de groene buitenruimte. De verbouwing ligt in lijn met de strategie van Van den Berk om kennis over bomen te delen en het belang van groen zo breed mogelijk uit te dragen. Er zullen lezingen, workshops en netwerkbijeenkomsten voor aan de boomkwekerij gerelateerde organisaties en bedrijven worden georganiseerd. Tevens biedt het de mogelijkheid om geïnteresseerden op een goede manier kennis te laten maken met het bedrijf. Naar verwachting zal met de ingebruikname van ‘De Groene Verdieping’ het aantal bedrijfsbezoeken ook verder toenemen.

De officiële opening van ‘De Groene Verdieping’ werd verricht door de gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant, dhr. Bert Pauli. Aan het eind van de themabijeenkomst over creativiteit en innovatie, georganiseerd door Merk Brabant, sloot dhr. Pauli de middag af. Hij onderstreepte het belang van samenwerking en het gezamenlijk op de kaart zetten van Brabant als innovatieve provincie. Daarna proostte hij met de familie Van den Berk op het succes van de middag en complimenteerde het bedrijf vanwege de inspirerende omgeving en bijzondere ontvangst.