Odisco wint ook 2e wedstrijd

Odisco heeft ook de 2e wedstrijd in de 2e klasse winnend afgesloten. De tegenstander deze week was Eendracht. Door 3 zieken moest de thuisploeg aantreden met 2 B-aspiranten Floor van Heeswijk en Lisa Wouters. Beide speelde een goede helft en lieten zich van hun beste kant zien.

Odisco begon met goed spel aan de wedstrijd en creëerde kans op kans. Helaas bleef de afwerking constant achterwege. Hiervan wist de uitploeg te profiteren en op 0-1 te komen. Door wederom goed verdedigend werk en verzorgd aanvalsspel bleef het kansen regenen voor Odisco. Pas in de 25e minuut wist Michelle van Heereveld iets terug te doen. Zei schoot een vrije bal prachtig binnen 1-1. Meteen kon de uitploeg hierop reageren en de 1-2 op het scorebord zetten.

Odisco liet zich niet van de wijs brengen en scoorde iets later een afstandsschot via Myrthe van Heereveld 2-2. Waarna Maré Meijs met een goed uitgespeelde kans de ruststand op 3-2 bracht. Na rust werd Odisco slordiger en liet meer gaatjes vallen verdedigend. Hierdoor werd de stand snel op 3-3 gezet. Hierna herpakte de thuisploeg zich en door een aanval uit het boekje maakte Marieke van Heeswijk de 4-3. Odisco miste hierna weer de nodige kansen. Maar Myrthe van Heereveld kon even later een goed uitgelokte strafworp benutten 5-3. De eindfase was slordig en onrustig. Odisco bleef ook de nodige kansen missen in die eindfase waardoor de uitploeg 5-4 kon maken 5 minuten voor tijd. Dit was ook de eindstand.